Novak Doković stoički trpi medijske napade, Nemanja Matić zamjera mu nešto drugo

Četvrtak, 25. lipnja 2020. 16:13 Napisao/la  SC
Nemanja Matić
Nemanja Matić

Adria Tour je prekinut, Novak Đoković je pozitivan na koronavirus, srpskog tenisača mnogi prozivaju zbog neodgovorne organizacije serije turnira u regiji:

Nemanja Matić zamjera Đokoviću nešto drugo:

- Vidim da se poslednjih dana vodi hajka na Novaka Đokovića, jer je organizirao turnir u Beogradu, iako je po zakonima države Srbije sve bilo regularno i isti je organiziran na visokom nivou. Pored svega toga, miševi su izašli iz rupe i dali sebi za pravo kritizirati svjetski broj jedan u tenisu, ali i u odnosu prema svima ljudima na svijetu. Ali, ne brinem ja. Vrlo brzo će mačka (čitaj: Nole) na teren, a miševi u rupu. Turnir je bio sjajan i nadam se da će postati tradicionalan, jer naš tenis to zaslužuje. Jedino što zamjeram Novaku je da se ispričava miševima koji ga bez razloga kritiziraju. Ne, Nole! Ispričavat će se oni tebi - uskoro. Veliki pozdrav za sve ljude ovog svijeta iz Mančestera, napisao je igrač Manchester Uniteda na društvenim mrežama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.