Novak Đoković nakon turnira u Beogradu otkrio da boluje od misteriozne bolesti

Ponedjeljak, 25. travnja 2022. 13:46 Napisao/la  SC
Novak Đoković
Novak Đoković

Novak Đoković poražen je u finalu ATP turnira u Beogradu od Rusa Andreyja Rubleva, dan nakon poraza najbolji tenisač svijeta otkrio je da muku muči s misterioznom bolešću.

- Nije u pitanju COVID, nešto je drugo, ali ne bih htio ići u detalje. Mislim da nije potrebno. U pitanju je nešto što utječe na moje tijelo i metabolizam posljednjih nekoliko tjedana. Osjećam se bolje, igram u tri seta iz meča u meč. Malo je zabrinjavajuće da imam ovaj osjećaj na terenu jer ga nisam imao puno godina. Treniram, radim stvari koje sam uvijek radio i važim za nekog ko je u najboljoj formi na touru. Nije stvar s tijelom, samo je nešto što utječe  na mene, ali iz tjedana u tjedan bit će sve bolje i bolje, rekao je Đoković. .

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.