DINO RAĐA Nevjerovatna je količina sranja po Novaku ovih dana!

Srijeda, 24. lipnja 2020. 15:56 Napisao/la  SC
DINO RAĐA Nevjerovatna je količina sranja po Novaku ovih dana!

Dino Rađa stao je u obranu Novaka Đokovića kojega su mnogi mediji i kolege optužili za najblaže napisano, neodgovorno ponašanje u pokušaju da organizira seriju eksihibijskih turnira u regiji.

- Nevjerovatna je količina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje ko ce ga vise pokenjat. Čovik je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasit bar dio sezone. I naravno, budi dobar izi govno. Jeli bilo grešaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali sudionici. Za usporedbu pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetnice, javni prijevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku, niti se drži distance. Ali naravno da nije baza srat po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovik je riskira svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Djakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora da ne tražin dalje. Ovo šta se dogodilo pametni će shvatit ka upozorenje da je virus medju nama i da ga treba ozbiljno shvatit, jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držat uputa. Zdravi i veseli bili, napisao je Rađana na Facebooku.

Kao što je poznato, zadarski je turnir prekinut nakon što je bugarski tenisač Grigor Dimitrov objavio da je zaražen koronavirusom.

Nakon toga otkriveno je da su od igrača zaraženi Borna Ćorić i Novak Đoković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.