ODLIKOVANJE

Predsjednica RH odlikovala tenisače

Ponedjeljak, 26. studenog 2018. 19:43 Napisao/la  SC

Ponovno ujedinjeni u vjeri u uspjeh

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović odlikovala je tenisku reprezentaciju
Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović odlikovala je tenisku reprezentaciju

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uručila je odlikovanja Republike Hrvatske igračima i članovima stručnog stožera hrvatske Davis Cup reprezentacije za izniman uspjeh hrvatske teniske reprezentacije, promociju sporta i međunarodnog ugleda zemlje, te osvajanja Davis Cupa.

- U ime Republike Hrvatske želim vam zahvaliti što ste ostvarili sjajan sportski rezultat kojim je Hrvatska drugi put upisana u povijesni niz pobjednika Davisova Cupa, momčadskog prvenstva svijeta. Posebno smo vam zahvalni što ste nas ponovno ujedinili u navijanju, bodrenju i vjeri u uspjeh, rekla je predsjednica zahvaljujući tenisačima na osjećaju ponosa kojima su ispunili milijune navijača u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i diljem svijeta.

- Hvala vam što ste očarali sve ljubitelje tenisa svojim odgovornim ponašanjem i poštenim odnosom prema suparniku i publici, jer ste se predstavili kao zreli i odgovorni sportaši na ponos svojim obiteljima i svojoj domovini. To je posebno važno zbog sve naše djece i mladih koji u vama vide uzor i primjere ostvarenja vlastitih želja, snova i nada, zaključila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.