Davis Cup: Osječani se osjećaju prevareno, Rafael Nadal neće igrati protiv Hrvatske

Srijeda, 01. veljače 2017. 10:27 Napisao/la  SC

Želio bih da momci koji su ovdje ne osjete probleme koji su se događali oko reprezentacije, da dobiju pravu podršku s tribina, kaže izbornik Željko Krajan

Rafael Nadal od petka do nedjelje neće igrati za Španjolsku u 1. kolu Davis Cupa, gledatelji u osječkoj dvorani Gradski vrt definitivno su uskraćeni za teniski spektakl.

Hrvatski izgledi u susretu protiv Španjolske nisu puno veći zato što ne igra Nadal budući da  hrvatski tenis  u Osijeku predstavlja druga postava: Franko Škugor, Nikola Mektić, Ante Pavić i Marin Draganja.

Nadal je odustao kada je saznao tko igra za Hrvatsku.

Nakon što su nastup u Osijeku redom otkazali svi najbolji hrvatski tenisači, Osječani se osjećaju prevarenima.

Atmosfera u gradu nije baš poticajna:

- Razumijemo sve, no mi se ovdje osjećamo dobro, domaćini su nas objeručke prihvatili. Želio bih da momci koji su ovdje ne osjete probleme koji su se događali oko reprezentacije, da dobiju pravu podršku s tribina, kaže izbornik Željko Krajan.

Dakle, u prvi mečevima u petak, u pojedinačnim susretima, za Hrvatsku  bi trebali igrati Škugor i Mektić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.