ŠOK U ZADRU

Borna Ćorić pozitivan na testu

Ponedjeljak, 22. lipnja 2020. 10:15 Napisao/la  SC

Zamolio da se testiraju svi koje je kontaktirao

Borna Ćorić
Borna Ćorić

Borna Ćorić potvrdio je na Instragramu da je pozitivan na koronavirus:

- Pozdrav svima, želim vas informirati da sam pozitivan na Covid-19. Molim svih koji su bili u kontaktu sa mnom zadnjih nekoliko dana da se testiraju. Jako mi je žao ako sam prouzročio bilo kome problem. Dobro se osjećam i nemam simptome. Čuvajte se. Šaljem svima puno ljubavi!, poručio je Ćorić.

Borna Ćorić jedan je od za sada trojice na testove pozitivnih sudionika Adria Toura, ekhibicijskog turnira koji se održavao u Zaderu sve dok u nedjelju bugarski tenisač Grigor Dimitrov nije objavio da je zaražen koronavirusom.

Turnir je odmah prekinut, finale se nije igrao, svi koji su bili u kontaktu s Dimitrovim trebali bi biti testirani prije nego što se samoizoliraju dva tjedna.

Problem je da se tijekom turnira nisu poštivale mjere zaštite, Dimitrov se družio s gledateljima, igrao je košarku, bio na eventima...

Ćorić i Dimitrov odigrali su prvi meč.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.