Uspješna trenerska premijera Ivana Ljubičića: Dvije pobjede Krajinovića u Chennaiju

Nedjelja, 30. prosinca 2012. 13:22 Napisao/la  I. M.

ATP Chennai, 1. kolo: Krajinović - Yang 6:3, 7:6 (3). 2. kolo: Krajinović - Rawata 6:3, 6:2

Mladi 20-godišnji srpski tenisač Filip Krajinović o  kojemu od ove sezone kao trener brigu brine Ivan Ljubičić uspješno je zakoračio u novu tenisku godinu u indijskom Chennaiju. Krajinović svoj je prvi meč kvalifikacija protiv osmog nositelja Tsung Hua Yanga iz Tajvana (ATP 256) započeo u subotu, no u indijskome gradu glavnu riječ vodila je kiša.

Najprije je početak njegova meča kasnio devet sati, a onda je  meč prekinut kod 6:3 i 6:5 u Krajinovićevu korist. U nastavku je Krajinović mirnije  odigrao tie break u kojemu je slavio sa 7:3. Tri sata kasnije opet je izašao na teren no ovoga je puta bio puno uvjerljiviji pobijedivši Indijca Sidhartha Rawata sa 6:3, 6:2 za samo 51 minutu.

Posljednji protivnik Krajinoviću za plasman u glavni ždrijeb turnira koji je 2010. i 2011. osvajao Marin Čilić, koji je ovoga puta postavljen za  trećeg nositelja,biti će bolji iz dvoboja prvog nositelja kvalifikacija i 111 tenisača  svijeta Belgijanca Rubena Bielmelmansa i domaćeg tenisača Vishu Vardana.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.