US Open: Marcos Baghdatis predao Marinu Čiliću, Ivan Dodig Felicianu Lopezu

Srijeda, 27. kolovoza 2014. 21:24 Napisao/la  SC

Prvo kolo: Marin Čilić - Marcos Baghdatis 6:3, 3:1 (predaja Baghdatis), Ivan Dodig - Feliciano Lopez 1:6, 7:5, 2:6, 6:4, 1:1 (predaja Dodig)

Marin Čilić plasirao se u drugo kolo, dok je Ivan Dodig predao svoj meč prvog kola. Zanimljivo Čilić se plasirao dalje nakon što je Cipranin Marcos Baghdatis predao meč kod zaostatka 3:6, 1:3. Hrvatski tenisač tako nije morao potrošiti previše snage da bi se plasirao u iduće kolo. Čilić je imao po jednu priliku za break u prvom i drugom setu i obje je iskoristio.

S druge strane Ivan Dodig nije bio te sreće i morao je predati meč Felicianu Lopezu kod rezultata 1:1 u petom setu predao meč. Hrvatski tenisač imao je veliku priliku, vodstvo 2:1 u setovima i break prednost u četvrtoj dionici ali nije izdržao. Lopez se uspio vratiti i izboriti petu dionicu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.