US Open: Goran Ivanišević najavio odlazak u mirovinu, Čiliću čestitali Milanović, Severina, Nowitzki...

Utorak, 09. rujna 2014. 10:38 Napisao/la  SC

 Igrao je kao da je nastupio u 20 Grand Slam finala, kaže Goran Ivanišević.  Raduje me pobjeda i zbog Ivaniševića, poručila je poznata NBA zvijezda   Dirk Nowitzki

Goran Ivanišević jedva se suzdržavao u zadnjim poenima finala US Opena, kada je i Keiju Nishikoriju postalo jasno da će Marin Čilić postati senzacionalni pobjednik US Opena. Ivanišević ne njemu svojstven način proživljavao svaki Čilićev poen, eksplozija radosti na tribinama Flushing Meadowsa bila je očekivana reakcija:



- Kazao sam mu da uživa u igri i on je to učinio pred 20 tisuća gledatelja. Igrao je kao da je nastupio u 20 Grand Slam finala. Bilo je sjajno vidjeti Marina kako osvaja Grand Slam turnir. Sada mogu u mirovinu, rekao je Ivanišević.

Čilićev uspjeh oduševio je hrvatsku javnost, čestitke stižu sa svih strana. Čiliću se dive nogometni reprezentativci, koji večeras igraju protiv Malte, čestitao je HNS, na svom profilu čestitke je uputio Luka Modrić, pridružili su se Danijel Subašić i Mario Mandžukić. Na društvenim mrežama čestitke su poslali Severina, Petar Metličić....

Ugodno je iznenadio Dirk Nowitzki, poznata NBA zvijezda Čilićev je fun..

- Raduje me pobjeda i zbog Ivaniševića - poručio je Nijemac.

Čestituku je uputio i predsjednik Vlade Zoran Milanović:

- Dragi Marine, ponosan sam što si tako uspješno predstavio Hrvatsku na jednom od najvažnijih svjetskih Grand Slam turnira te sa cijelom nacijom dijelim radost zbog sjajnog postignuća. Iskreno i od srca čestitam na tako velikoj pobjedi u tvojoj profesionalnoj karijeri i želim daljnje vrhunske sportske uspjehe, napisao je premijer.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.