Umaški ATP: Goran Ivanišević posjetio teren koji nosi njegovo ime

Subota, 23. srpnja 2022. 14:49 Napisao/la  SC
Umaški ATP: Goran Ivanišević posjetio teren koji nosi njegovo ime

Umag postaje centar teniskog, ali i svijeta gourmeta i zabave.

U grad tenisa, na 32. Plava Laguna Croatia Open, među prvima je stigao najbolji hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević.

Odmah po dolasku posjetio je stadion u Stella Marisu koji nosi njegovo ime, ali se i susreo s ljubiteljima tenisa koji su ga oduševljeno pozdravljali.

- Svaki dolazak na umaški ATP za mene je poseban. Za ovo me mjesto vežu mnoge uspomene. Ovo je najjači turnir u posljednjih 15-ak godina i to me posebno veseli. Gledat ćemo vrhunski tenis. Uz to, gourmet program i koncerti su također izvrsni, istaknuo je Goran Ivanišević dodao:

- Ne propustite priliku da u Hrvatskoj uživamo u igrama nekih od najboljih igrača svijeta!

Talijanska teniska zvijezda Fabio Fognini u Umagu uživa u svojem omiljenom hobiju, ribolovu sa svojim partnerom u parovima - Simoneom Bolellijem.

Plava Laguna Croatia Open igra se od 22. do 31. srpnja.

Više informacija o turniru, ali i svim popratnim događanjima možete pronaći na službenoj web stranici www.croatiaopen.hr

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.