Roland Garros: Marin Čilić izgubio od Novaka Đokovića i ostao bez osmine finala

Petak, 30. svibnja 2014. 17:41 Napisao/la  SC

Marin Čilić - Novak Đoković 3:6, 2:6, 7:6 (2), 4:6

Marin Čilić nije uspio izboriti osminu finala Roland Garrosa, u devetom međusobnom ogledu Novak Đoković stigao je do devete pobjede 3:6, 2:6, 7:6 (2), 4:6. Nakon gubitka prva dva seta, Čilić je na otvaranju trećeg spasio 0:40 u prvom gemu koji je trajao osam minuta. Čilić je zatim stigao do breaka, ali Đoković je brzo uzvratio i susret je otišao i trinaestu dionicu u kojoj je hrvatski tenisač bio sigurniji.

U četvrtom setu Đoković je imao 4:1 i priliku za dvostruki break, ali nije uspio. Hrvatski tenisač s druge strane stigao je do breaka i izjednačio na 4:4. Kod 4:5 Čilić je servirao da ostane u meču, Đoković je stigao do meč lopte na 30:40. Uslijedila je dvostruka pogreška Marina Čilića i kraj meča.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.