Rafael Nadal zbog ozljede koljena propušta Olimpijske igre u Londonu!

Četvrtak, 19. srpnja 2012. 18:36 Napisao/la  SC

Ovo je jedan od najtužnijih dana u karijeri i ovo je bila teška odluka, rekao je Nadal kojega će zamijeniti Feliciano Lopez

Rafael Nadal neće nastupiti na Olimpijskim igrama u Londonu. Španjolski tenisač, koji je osvojio zlato u Pekingu prije četiri godine, nije se uspio oporaviti od ozljede koljena koja ga je mučila proteklih mjeseci.

- Nisam u stanju nastupiti na Olimpijskim igrama. Ne smijem biti sebičan i moram misliti na španjolski tenis i dati priliku nekom od  kolega iz reprezentacija koji je spreman. Čekao sam zadnji trenutak, ali nisam se uspio spremiti. Ovo je jedan od najtužnijih dana u karijeri i ovo je bila teška odluka, rekao je Nadal kojega će zamijeniti Feliciano Lopez, a nije još poznato tko će igrati u paru s Marcelom Granollersom.

Španjolski olimpijski odbor razmišlja i o zamjeni za Nadala koji je trebao nositi zastavu na otvaranju Igara, a glavni kandidat je jedriličar Iker Martínez, a tu je i poznati košarkaš Pau Gasol.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.