Suđenje Novaku Đokoviću otvoreno za javnost, pročitaje uputstva

Subota, 08. siječnja 2022. 22:48 Napisao/la  SC

Na službenoj stranici suda objavljeno da će se suđenje "voditi tehnologijom daljinskog pristupa i može ga pratiti bilo koji član javnosti"

Suđenje Novaku Đokoviću otvoreno za javnost, pročitaje uputstva

Novak Đoković je zatočen u hotelu Park u Melbournu gdje čeka početak saslušanja na žalbu zbog odluke kojom mu je australska vlada ukinula ulaznu vizu nakon što mu je liječnički odbor Australian Opena odobrio nastup na temelju medicinskog izuzeća od cijepljenja.

Sud u državi Viktorija objavio je informaciju da je suđenje zakazano za ponedeljak, 10. siječnja, od 10 sati po lokalnom vremenu, Đoković će svoj iskaz početi davati u ponoć po hrvatskom vremenu.

Ako sud odbije žalbu, Đoković će biti deportiran iz Australije uz mogućnost zabrane ulaska na tri godine.

Slučaj Novaka Đokovića danima je svjetska vijest broj jedan, Đoković je vrlo brzo postao veliki australski politički problem, svjetski mediji pozorno čekaju početak suđenja.

U subotu se pojavila vijest da će suđenje biti otvoreno za javnost.

Na službenoj stranici suda objavljeno je da će se suđenje "voditi tehnologijom daljinskog pristupa i može ga pratiti bilo koji član javnosti" (pročitajte uputstva OVDJE)

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.