Novak Đoković priznao da mu se okrenuo želudac na terminalu u Melbourneu

Subota, 13. siječnja 2024. 10:23 Napisao/la  SC
Novak Đoković priznao da mu se okrenuo želudac na terminalu u Melbourneu

Novak Đoković prisjetio se kalvarije koju je prolazio dok je bio izoliran u imigrantskom hotelu tijekom pandemije u Australiji.

- Kada sam se vraćao u Melbourne, došao sam na terminal gdje sam bio prije dvije godine. Vidio sam cijeli onaj put koji sam tada prošao i taj imigracijski dio, čak sam prepoznao čovjeka koji je bio tu. Bio je loš osjećaj, okrenuo mi se želudac, kazao je Đoković.

Na pitanje hoće li navratiti do hotela ovako je odgovorio:

- Ne znam je li više itko tamo. Jedan je čovjek tamo došao s 15 godina, ostao je devet godina tamo, ali sada živi u Minnesoti. Osjećam neku povezanost s njim. Razumijem da je većina puštena iz tog hotela. Ako je nešto pozitivno iz toga izašlo, to je što sam privukao dosta medijske pažnje. On je rekao da mi je zahvalan zbog toga, rekao je Đoković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.