Novak Đoković ponovio da se neće cijepiti zbog US Opena

Ponedjeljak, 11. srpnja 2022. 00:01 Napisao/la  SC

Još nisam pričao o rasporedu s Goranom, moramo prvo sačekati vijesti iz Amerike, kaže pobjednik Wimbledona

Novak Đoković ponovio da se neće cijepiti zbog US Opena

Odmah nakon što je osvojio Wimbledon, Novaka Đokovića novinari su pitali hoće li nastupiti na US Openu budući da u SAD neće ući ako nije cijepljen protiv koronavirusa:

- Nisam cijepljen i ne planiram se cijepiti, tako da dobra vijest za mene može samo biti da se ukinula obaveza cijepljenja u SAD ili da dobijem izuzeće. Mislim da izuzeće nije realno! Ne znam, nemam odgovora na to pitanje, izjavio je Đoković.

US Open održava se u kolovozu, u ovom trenutku potpuno je neizvjesno gde će Novak igrati poslije Wimbledona:

- Ne osjećam nikakav pritisak ili potrebu da igram po određenom rasporedu. Stvari su se promijenile u posljednjih nekoliko godina za mene. Postigao sam rekord po broju tjedana kao broj 1 za što sam radio čitav život. Sada dajem prioritet Grand Slamovima i velikim turnirima na kojima se osjećam dobro. Još nisam pričao o rasporedu s Goranom. Moramo prvo sačekati vijesti iz Amerike, što će se dogoditi, a onda će od toga zavisiti raspored, rekao je Đoković.

Novak Đoković ove godine nije igrao na prvom Grad Slamu, deportiran je iz Australije zbog toga što nije cijepljen.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.