Nikola Pilić: To je sramota! Publika je bila nemoguća!

Srijeda, 01. lipnja 2022. 11:13 Napisao/la  SC
Nikola Pilić
Nikola Pilić

Nikola Pilić ne može se pomiriti s tretmanom Novaka Đokovića na velikim turnirima, srpskog tenisača publika jednostavno ne voli, u Parizu su mu zviždali:

- To je sramota. Ne znam što se događa u ovom svijetu. Trebalo bi da postoji neki fair-play. Publika je bila nemoguća! Jako mi je žao što je Novak izgubio. Prvi set je bio 6:2, Nadal je radio što je htio, a onda se Novak probudio, pa je on s Nadalom radio što je htio. Igrao je zaista šampionski tenis, mislio sam da će se, ako dobije 4. set, izvući i pobijediti. Novak je igrao loše u tie-breaku, Nadal je tada bio baš odličan. Igrao je možda i najbolji meč na zemlji, igrao je izvanredno, s velikom inspiracijom i željom za pobjedom. Novaku njegov prvi servis uopće nije pomagao. Svaki poen je morao raditi lijevo-desno, a Nadal je to koristio. Stvari su se promijenile na terenu, to je rezultat. Novaku nije pomogao servis, a to je protiv Nadala morao iskoristiti. Jako mi je teško to reći, ali Nadal je zaslužio pobjedu, kazao je Pilić, jedan od prvih Novakovih učitelja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.