Nikola Mektić i Mate Pavić brane naslov pobjednika Wimbledona!

Petak, 08. srpnja 2022. 00:21 Napisao/la  SC

U petom setu KolumbijcI propustili meč loptu, Mektić i Pavić još jednom iskazali mentalnu snagu pobjednika

Nikola Mektić i Mate Pavić  brane naslov pobjednika Wimbledona!

Nikola Mektić i Mate Pavić ušli su u finale, hrvatski par brani naslov pobjednika Wimbledona!

Mektić i Pavić u polufinalu su pobijedili kolumbijski par, Sebastiana Cabala i Roberta Faraha, sa 6:7 (2), 7:6 (0), 4:6, 6:2, 7:6 (4), ostvarili su 11. uzastopnu pobjedu na Wimbledonu.

U finalu će igrati protiv Australaca, Matthew Ebden i Max Purcell pobijedili su u drugom polufinalu Britanca Joea Salisburyja i Amerikanca Rajeeva Rama sa 3:6, 6:7 (1), 7:6 (9), 6:4, 6:2.

Meč Metkića i Pavića obilovao je uzbuđenjima i preokretima, Kolumbijci su bivši pobjednici Wimbledona (2019.) što dovoljno govori o vrijednosti pobjede hrvatskog para.

U petom setu Kolumbijci su kod 5:4 na Mektićev servis propustili meč loptu, u tie-breaku Mektić i Pavić još su jednom iskazali mentalnu snagu pobjednika.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.