Nadal prekinuo niz od sedam poraza protiv Đokovića i osvojio osmi Monte Carlo za redom

Nedjelja, 22. travnja 2012. 15:49 Napisao  Marko Babić

Nadal - Đoković 6:3, 6:1. Bio je to 31. ogled dvaju tenisača i 17. pobjeda Nadala kojem je ovo injekcija samopouzdanja pred Roland Garros

Rafael Nadal unišito je Novaka Đokovića sa 6:3, 6:1 u finalu Mastersa u Monte Carlu upisavši 41. uzastopnu pobjedu na ovom turniru osvojivši ga osmi put zaredom. Nadal je tako uspio prekinuti niz od sedam poraza protiv Đokovića.

- Uvijek se sjajno osjećam ovdje, reako je Nadal koji je osvojio 47. turnir u karijeri, ali prvi nakon prošlogodišnjeg Roland Garrosa.

- Nevjerojatno je osvojiti ovaj turnir čak osam puta. Izgubio sam od Novaka Đokovića sedam puta za redom, tako da sam i izgubio i osmi put ne bi se ništa previše promijenilo. Ali, ova pobjeda čini veliku razliku. Nadam se da ću ostati zdrav i na idućoj stanici u Barceloni odigrati dobar turnir, zaključio je Nadal.

Nadal nije ostavio ništa Đokoviću, srpski tenisač u dva seta imao je samo jednu priliku za oduzimanje servisa koju nije iskoristio. Španjolac je s s druge strane od osam prilika iskoristio pet. Već u prvom setu oduzeo je servis za 2:1, ubrzo je došao i do drugog breaka za 6:3.

Ništa se nije promijenilo u drugoj dionici, Španjolac je odjurio na 3:0, a Đoković nije imao pravi odgovor. Bio je to 31. ogled dvaju tenisača i 17. pobjeda Nadala kojem je ovo injekcija samopouzdanja pred Roland Garros.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.