US Open: Marin Čilić uvjerljivom pobjedom protiv Slovaka Klizana ušao u četvrtfinale

Ponedjeljak, 03. rujna 2012. 23:57 Napisao/la  SC

US Open, 4. kolo: Marin Čilić (Hrvatska) - Martin Klizan (Slovačka) 7:5, 6:4, 6:0

Najbolji hrvatski tenisač konačno je pobijedio jedan meč na ovogodišnjem izdanju US Opena bez stresa za svoje vjerne obožavatelje. U četvrtom kolu posljednjeg Grand Slam turnira Čilić je svladao Slovaka Martina Klizana rezultatom 3:0 u setovima te izborio plasman u četvrtfinale.

Kako je meč odmicao kraju tako je Čilićeva kvaliteta više dolazila do izražaja, prvi set bio je gust, no Čilić je na koncu ipak slavio 7:5 u gemovima, u drugom je hrvatski tenisač bio nešto uvjerljiviji (6:4), a konačna demonstracija moći dogodila se u trećem setu u kojem nemoćni Slovak nije uspio osvojiti niti jedan gem.

U četvrtfinalu US Opena hrvatski tenisač snage će odmjeriti s pobjednikom meča između Britanca Andya Murraya i Kanađanina Miloša Raonića.

US Open, 4. kolo:

Marin Čilić (Hrvatska) - Martin Klizan (Slovačka) 7:5, 6:4, 6:0

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.