Marin Čilić slavio u prvom kolu Roland Garrosa, Mirjana Lučić ispala

Nedjelja, 27. svibnja 2012. 15:19 Napisao/la  SC

Prvo kolo Roland Garrosa: Čilić - Munoz 6:4, 6:4, 7:5, Lučić - Kuznjevoca 1:6, 3:6

Marin Čilić plasirao se u drugo kolo Roland Garrosa pobijedivši Španjolca Daniela Munoza De La Nave sa 6:4 6:4 7:5, dok je Mirjana Lučić svoj nastup okončala na otvaranju turnira izgubivši od Svetlane Kuznjecove sa 1:6, 3:6.

Iako je slavio 3:0, Čilić je protiv 130. igrača na ATP ljestvici imao velikih problema. U prvom setu gubio je 1:4, ali je zatim nanizao pet gemova i tako stekao početnu prednost.  Na otvaranju druge dionice uzeo je servis protivniku. Ipak, oba igrača su se mučila s početnim udarcem, ali hrvatski tenisač na kraju je uspio povesti 2:0 u setovima. U trećoj dionici Čilić je servirao za meč kod 5:4, ali nije uspio privesti susret kraju. Drugu  priliku ne propustio kod 6:5 uspio je potvrditi pobjedu.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.