ŠOKANTNI NALAZ

Marin Čilić pozitivan na doping-kontroli u Munchenu

Petak, 26. srpnja 2013. 23:35 Napisao/la  SC

Prema neslužbenoj verziji Marin Čilić je koristio zabranjenu glukozu koju je kupio u ljekarni

Marin Čilić pozitivan na doping-testu! Najbolji hrvatski tenisač pao je na doping-testu tijekom ATP turnira u Munchenu, koji se održao u travnju. Prema neslužbenoj verziji Čilić je koristio zabranjenu glukozu koju je kupio u ljekarni. Iako je na pakovanju pisalo da je supstanca zabranjena sportašima, Čilić navodno nije pročitao uputstva ljekarnika. Priča zvuči dosta neuvjerljivo, ali je za sada jedina koja kola po medijskim krugovima.

 

Prava istina saznat će se kada ITF objavi nalaze. Opet navodno, Čilić je tijekom ispitivanja uzoraka bio vrlo kooperativan što bi moglo utjecati na kaznu. Sada je jasno da je Francuzu De Schepperu susret u Wimbledonu predao zbog pozitivnog nalaza, a ne zbog ozljede. Zbog istoga razloga otkazao je nastup u Umagu.

 

Čeka se službena verzija ITF-a.  

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.