Marin Čilić nakon predaje Lu Yena izborio polufinale ATP turnira u Londonu

Petak, 15. lipnja 2012. 19:57 Napisao  Milan Kosanović

Marin Čilić (Hrvatska) - Lu Yen Hsun (Tajvan) 6:4, 2:0 - predaja

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić lakše od očekivanog staigao je do polufinala ATP turnira u Londonu nakon što je pri rezultatu jedan nula u setovima te vodstva od dva nula u drugom setu Tajvanac odlučio predati meč koji je ionako teško mogao preokrenuti u svoju korist.

Podsjetimo Lu Yen u ranijoj fazi turnira izbacio je našeg Ivu Karlovića, a razloge predaje svakako treba tražiti u odgodi meča Lu Yena i srpskog tenisača Janka Tipsarevića. Naime, taj meč je odigran tek u petak, Yen je slavio rezultatom dva naprema jedan u setovima (6:3, 2:6, 7:6), a meč od dva sata i 15 minuta očigledno je ostavio traga na Tajvancu koji u jednom danu nije mogao napraviti dvije senzacije.

Marin Čilić u polufinalu turnira snage će odmjeriti s pobjednikom meča između Amerikanca Querrya i našeg Ivana Dodiga.

 

ATP London, četvrtfinale: Marin Čilić (Hrvatska) - Lu Yen Hsun (Tajvan) 6:4, 2:0 PREKID (PREDAJA) 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.