Marin Čilić došao u Hrvatsku: Ne znam što očekivati dalje, prvi put sam u ovakvoj situaciji

Ponedjeljak, 15. rujna 2014. 14:42 Napisao/la  SC

Uživam svaki dan i ponosan sam što dolazim iz Hrvatske, što sam dobio toliku potporu od sviju. Znao sam da ću uspjeti ovo postići u svojoj karijeri, ali ne ovako brzo, kaže Čilić

 

Marin Čilić nakon se dočepao hrvatskog tla! Nakon što je osvojio US Open iz New Yorka je odletio u Amsterdam, geje je hrvatskoj Davis Cup reprezentaciji u nedjelju osigurao povratak u Svjetsku skupinu. U ponedjeljak je stigao u Zagreb, gdje su ga dočekali gradonačelnik Milan Bandić, predsjednik HTS-a Franjo Luković i ostali uglednici.

- Hvala Marinu i dečkima koji su uz njega. Ono što si napravio protiv Federera i ovog Japanca, koji je pobijedio Đokovića,... hvala ti što si razveselio Hrvatsku, rekao je Bandić.

- Puno se toga dogodilo u posljednjih petnaestak dana. Uživam svaki dan i ponosan sam što dolazim iz Hrvatske, što sam dobio toliku potporu od sviju. Znao sam da ću uspjeti ovo postići u svojoj karijeri, ali ne ovako brzo. Bilo je iznenađujuće. Ne znam što očekivati dalje, prvi put sam u takvoj prilici. Imam recept i toga ću se držati. Nadam se da će biti još puno svijetlih trenutaka. Goran mi je pokazao pravi put i doveo me do ovog uspjeha, do koje bi teško došao bez njega. Sutra ću biti u svom rodnom mjestu, bit će sigurno velika fešta, kaže Čilić.

U utorak je planirana velika proslava u Čilićevom Međugorju gdje će na SRC Ćorkov dolac od 20 sati nastupati Thompson, Mate Bulić i Jole.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.