Ivo Karlović pristao igrati za Hrvatsku u finalu Davis Cupa protiv Argentine

Ponedjeljak, 26. rujna 2016. 16:10 Napisao/la  SC

Prepoznao je situaciju u kojoj se nalazimo. Karlović nam je išao na ruku, smilovao se, prepoznao da stvarno trebamo drugog igrača njegove kvalitete, kaže izbornik Željko Krajan


Ivo Karlović vraća se u reprezentaciju nakon četiri godine isključivo da bi odigrao finale Davis Cupa protiv Argentine. Zadnji meč za reprezentaciju Karlović je odigrao upravo protiv Argentine 2012. godine, kada je Hrvatska doživjela poraz u četvrtfinalu Davis Cupa:

- Mogu najaviti da se Ivo Karlović vraća u reprezentaciju. To je najbolja vijest koju smo mogli dobiti. S njim smo sigurno 20, 30 posto jači. Uz Bornu Ćorića, koji ide na operaciju i ne znamo u kojem će biti stanju, Ivo Karlović pokriva sve rupe, tako da smo i dalje favoriti. Nije se želio gurati, ničim nametati. Prepoznao je situaciju u kojoj se nalazimo. Karlović nam je išao na ruku, smilovao se, prepoznao da stvarno trebamo drugog igrača njegove kvalitete, kaže izbornik Željko Krajan.

Finale između Hrvatske i Argentine igra se u Areni Zagreb  od 25. do 27. studenog.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.