Ivo Karlović poražen u finalu Hertogenboscha od Gillesa Müllera u dva tie-breaka

Nedjelja, 18. lipnja 2017. 19:01 Napisao/la  SC

ATP Hertogenbosch, finale:  MULLER - KARLOVIĆ 2:0

Luksemburžanin Gilles Müller bio je bolji od Ive Karlovića u završnom susretu turnira u Hertogenboschu.

Müller je slavio sa 7:6, 7:6 i tako je nastavljena tradicija odigravanja tie-breakovima u njihovim međusobnim dvobojima.

Ništa čudno kada se zna da je servis za obojicu najjače oružje, a u dosadašnjim dvobojima Müller je slavio sa 7:6, 7:6 prošle godine u polufinalu ovog turnira dok je Karlović bio bolji u Newportu sa 6:7, 7:6, 7:6.

Obojica su i u ovom susretu čvrsto držali svoje početne udarce, u cijelom meču nije bilo niti jedne break prilike i odluka je padala u tie-breaku.

Müller je imao 20 osvojenih poena na reternu dok je Karlović skupio samo sedam, ali unatoč tome Luksemburžanin nijednom nije došao u pravu priliku oduzeti hrvatskom tenisaču servis.

U prvom tie-breaku Müller je bio bolji sa 7:5 dok je u drugom osvojio poen manje. Stigao je tu do prve meč lopte koju je asom odmah i realizirao.

Meč je zaključio s 22 as servisa i visokih 75 posto ubačaja prvog servisa dok je Karlović bio na 19 aseva i 65 posto ubačaja prvog servisa.

ATP Hertogenbosch, finale:

GILLES MULLER - IVO KARLOVIĆ 7:6(5), 7:6(4)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.