Ivan Dodig i Kristina Mladenović pobjednici Australian Opena

Petak, 28. siječnja 2022. 09:01 Napisao/la  SC
Dodig i Mladenović
Dodig i Mladenović

 Ivan Dodig i Kristina Mladenović pobjednici su Australian Opena u konkurenciji mješovitih parova, 37-godišnji hrvatski tenisač i francuska reprezentativka pobijedili su u finalu australsku kombinaciju Jaimee Fourlis - Jason Kubler sa 6:3, 6:4 nakon 77 minuta igre.

Dodig je osvojio šesti Grand Slam naslov, četvrti u konkurenciji mješovitih parova, zanimljivo je da je Dodig prošle godine u Australiji slavio u muškim parovima sa Slovakom Filipom Polašekom.

U mješovitim parovima Dodig je tri naslova osvojio s Tajvankom Latishom Chan, s kojom je dvaput bio pobjednik u Roland Garrosu (2018. i 2019.), a jednom u Wimbledonu (2019.).

Mladenovićka je treći put trijumfirala u mješovitim parovima, osvojila je još pet Grand Slam trofeja u ženskim parovima.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.