Federer i Clijsters predali susrete zbog ozljeda

Petak, 06. siječnja 2012. 15:17 Napisao  Marko Babić

Nije vrijeme da išta riskiram, što se tiče Australian opena optimističan sam. Pauzirat ću i uz tretman mogu biti na 100 posto u idućih nekoliko dana - kaže Federer

Roger Federer povukao se s ATP turnira u Dohi uoči polufinalnog ogleda s Francuzem Jo-Wilfried Tsongom zbog problema s leđima. Treći igrač svijeta osjetio je bol u leđima u posljednja dva meča u Dohi i nije htio riskirati da se pogorša uoči prvog Grand Slama sezone u Australiji.

- Ozlijedio sam se u drugom kolu. Nije dobro, ali nije ni tako strašno. Nije vrijeme da išta riskiram, što se tiče Australian opena optimističan sam. Pauzirat ću i uz tretman mogu biti na 100 posto u idućih nekoliko dana.

Tsonga će u finalu igrati protiv Gaela Monfilsa koji je svladao Rafaela Nadala 6:3, 6:4.

Kim Clijsters predala je Danieli Hantuchovoj  polufinale Brisbanea zbog ozljede kuka,  ali poput Federera bit će spremna za Australian open.

- Nisam mogla napadati, nisam mogla servirati svom snagom i postajalo je sve gore i gore kako je odmicao prvi set. Najpametnije je bilo ne dopustiti da se ozljeda pogorša - izjavila je Kim Clijsters.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.