Dodig izgubio od Amerikanca Querreya, ugašene nade o hrvatskom polufinalu u Londonu

Petak, 15. lipnja 2012. 21:21 Napisao/la  SC

Sam Querrey (SAD) - Ivan Dodig (Hrvatska) 7:5, 3:6, 6:3

Nade o hrvatskom polfufinalu na ATP turniru u Londonu ugasile su se po završetku meča između Ivana Dodiga i Amerikanca Sama Querreya koji je slavio rezultatom dva naprema jedan u setovima. Hrvatski tenisač tako je nakon senzacionalne pobjede nad Francuzom Tsongom izgubio od daleko manje poznatog Amerikanca koji se plasirao u polufinale u kojem ga očekuje najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić.

Dodig se dobro držao u prvom setu, no pri rezultatu 5:5 u gemovima Amerikanac je napravio break te osvojio set. Drugi je uvjerljivo pripao Dodigu, no u trećem je hrvatski tenisač Querreyu dopustio da napravi break pri rezultatu 3:2 u gemovima te stečenu prednost sačuva do kraja i na koncu osvojio meč.

Na koncu ostaje žal jer Dodig nije propustio samo priliku plasirati se u polufinale već je i hrvatski tenis ispustio priliku da osigura predstavnika u finalu Londona.

ATP turnir London, četvrtfinale: Sam Querrey (SAD) - Ivan Dodig (Hrvatska) 7:5, 3:6, 6:3

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.