ATP: Čilić preokretom do pobjede u Queensu, Karlović slavio i pogodio 26 asova

Utorak, 14. lipnja 2016. 20:36 Napisao/la  SC

Dvoboj 1. kola ATP turnira u Queen's Clubu: Marin Čilić - Feliciano Lopez 4:6, 6:3, 6:4, Ivo Karlović - Andrej Kuznjecov 7:6 (6), 6:3

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u drugo kolo ATP turnira u londonskom Queen's Clubu. Čilić je u susretu prvog kola sa 4:6, 6:3, 6:4 nadigrao Španjolca Feliciana Lopeza nakon sat i 48 minuta igre.

Do četvrte pobjede u šestom međusobnom dvoboju, a druge u Queens's Clubu, protiv iskusnog Španjolca Čilić je stigao i zahvaljujući kišnom prekidu. Naime, Lopez je dobio prvi set sa 6:4, a potom je susret prekinut zbog kiše. Po povratku na teren Čilić je uspio preokrenuti rezultat.

U drugom kolu Čilić će igrati protiv boljeg iz ogleda između Bugarina Grigora Dimitrova i Srbina Janka Tipsarevića.

Ivo Karlović je ranije u utorak u prvom kolu ATP turnira u Halleu pobijedio Rusa Andreja Kuznjecova sa 7:6 (6), 6:3. Zagrepčanin je završio meč sa 26 asova, od čega je 17 zabio u prvom setu te do pobjede stigao za 75 minuta.

Karlović će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz dvoboja Nijemca Philippa Kohlschreibera i Španjolca Marcela Granollersa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.