VELIKA POBJEDA Borna Ćorić ostvario plasman u prvo polufinale na ATP Masters 1000 turnirima u posljednje tri godine

Subota, 20. kolovoza 2022. 09:18 Napisao/la  SC

Ćorić osmi put igrao četvrtfinale jednog ATP Masters 1000 turnira, ušao u treće polufinale u karijeri

Borna Ćorić
Borna Ćorić

Borna Ćorić igra u polufinalu Cincinnatija!

Nakon nove pobjede protiv Rafaela Nadala, Ćorić je ostvario plasman u prvo polufinale na ATP Masters 1000 turnirima u posljednje tri godine nakon što je u četvrtfinalu pobijedio Felixa Auger-Aliassimea sa 6:4, 6:4.

Ćorić je osmi put igrao četvrtfinale jednog ATP Masters 1000 turnira, ušao je u treće polufinale u karijeri.

Zanimljivo, Ćorić je 152. igrač na svijetu po čemu je drugi najslabije rangirani polufinalist Cincinnatija u povijesti i treći najslabije rangirani polufinalist ATP Masters 1000.

- Ne želim reći previše dobro da ne ureknem, jer sutra možda neću dobro servirati, reći ću da je bilo vrlo solidno. Prošli tjedan sam dosta servirao. Prihvatio sam taj rizik s ramenom. Nikada ne mogu znati koliko mogu servirati, ali samo sam riskirao i jako sam naporno vježbao, kazao je Ćorić o sjajnom prvom servisu (97%).

Ova pobjeda osigurala mu je pomak do 66. mjesta na ATP ljestvici.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.