ATP Umag: Mate Delić poražen na startu turnira od britanskog Slovenca Aljaža Bedenea

Ponedjeljak, 20. srpnja 2015. 20:52 Napisao/la  SC

ATP Umag, 1. kolo: Mate Delić (Hrv) - Aljaž Bedene (VB) 4:6, 3:6

Hrvatski tenisač Mate Delić u ponedjeljak je poražen u prvom kolu ATP turnira u Umagu od Slovenca s britanskom putovnicom Aljaža Bedenea sa 4:6, 3:6.

U prvom meču ovogodišnjeg glavnog turnira Bedene je prvi došao do breaka i poveo 2:0, ali Delić je odmah vratio izgubljeni servis. Kod vodstva 5:4 Bedene opet oduzima servis i dobija prvi set. I u drugom setu Bedene je rano došao do breaka i poveo 3:1. Delić je u sljedećem gemu mogao vratiti izgubljeni servis, ali nije iskoristio niti jednu od četiri break lopte, te je Bedene dobio meč nakon sat i 15 minuta igre.

U sljedećem kolu Aljaž Bedene ide na pobjednika dvoboja između Borne Ćorića i Španjolca Marcela Granollersa. Njih će se dvojica sastati u utorak, kada će na teren i Toni Androić protiv Portugalca Souse.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.