ATP Masters: Novak Đoković pobijedio Marina Čilića za manje od sat vremena

Ponedjeljak, 10. studenog 2014. 22:47 Napisao/la  SC

Susret 1. kola: Novak Đoković (Srb) - Marin Čilić (HRV) 6-1, 6-1

Novak Đoković pobijedio je Marina Čilića u susretu 1. kola skupine A a 6:1, 6:1 nakon samo 56 minuta igre. U prvom nastupu na ATP "mastersu" u Londonu, Čilić je pretrpio uvjerljiv poraz iako je dobro krenuo u susret osvojivši prvih pet poena. Dobio je svoj servis-gem bez izgubljenog boda i onda stao. Bolje rečeno Đoković je osvojio sve što mu je trebalo da Čilić više ne osvoji ni gem.

Đokoviću je početkom drugo seta osvojio osmi gem zaredom, ali je Čilić u sljedećoj igri oduzeo servis Đokoviću i opet stao. Za Đokovića nije imao protuigru.

U prvom susretu skupine A Švicarac Stan Wawrinka je nadigrao Čeha Tomaša Berdycha također sa 6-1, 6-1 u susretu koji je trajao manje od sat vremena.

Susreti 2. kola u skupini A igrat će se u srijedu, Čilić će igrati protiv Berdycha, dok će se u drugom susretu sastati Wawrinka i Đoković.

Rezulati 1. kola:

Stan Wawrinka (Švi) - Tomaš Berdych (Češ) 6-1, 6-1

Novak Đoković (Srb) - Marin Čilić (HRV) 6-1, 6-1

Poredak: Wawrinka 2, Đoković 2, Čilić 0, Berdych 0

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.