ATP: Ivo Karlović izgubio od Lleytona Hewitta u finalu Newporta

Ponedjeljak, 14. srpnja 2014. 00:40 Napisao/la  SC

Finale: Lleyton Hewitt (Aus) - Ivo Karlović (Hrv) 6:3, 6:7 (4), 7:6 (3)

Ivo Karlović poražen je u finalu ATP-a u Newportu, uspješniji je bio Lleyton Hewitt 6:3, 6:7 (4), 7:6 (3). Zanimljivo, bila je ovo tek druga pobjeda nekadašnjeg igrača broj jedan protiv Karlovića u šestom međusobnom ogledu.

Hewitt je bolje krenuo u meč, u čak dva navrata je Karloviću oduzeo servis u prvom setu. Hrvatski tenisač na početnom udarcu mučio se i u drugom setu. Australac je imao dvije meč lopte u tie breaku drugog seta, ali Karlović je sve anulirao i izborio treći set.

I treća dionica otišla je u tie break. Hewitt je brzo pobjegao na 5:2 i Karlović se nije uspio vratiti. Na kraju je dovoljno reći da je Australac imao 14 prilika za break od čega je iskoristio četiri.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.