Australian open: Ivan Dodig protiv Ive Karlovića u prvom kolu, Čilić na Granollersa

Petak, 10. siječnja 2014. 10:34 Napisao/la  SC

Ždrijeb je tako spojio dva hrvatska predstavnika koji su dosad igrali tri puta, a zanimljivo sve pobjede dosad upisao je Dodig

 

 

 

Ivan Karlović i Ivan Dodig odmjerit će snage u 1. kolu prvog teniskog Grand Slam turnira sezone Australian Opena. Marin Čilić turnir otvorit će turnir protiv Španjolca Marcela Granollersa.

Ždrijeb je tako spojio dva hrvatska predstavnika koji su dosad igrali tri puta, a zanimljivo sve pobjede dosad upisao je Dodig. Jedan od tih mečeva odigran je upravo na Australian openu kada je Dodig slavio 3:2 u setovima.

Dodig je uoči ždrijeba dobio status 32. nositelja budući da su odustali Nicolas Almagri i Jurgen Melzer.

Čilića čeka 36. tenisač svijeta Španjolac Granollers. Do sada su igrali šest puta i Čilić je upisao pet pobjeda. Jedini poraz doživio je 2011. u Valenciji.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.