Andy Murray zaustavio Ivu Karlovića u prvom kolu ATP-a u Tokiju

Utorak, 02. listopada 2012. 12:04 Napisao/la  SC

Andy Murray - Ivo Karlović 7:6 (7), 6:4

Ivo Karlović poražen je od Andyja Murrayja u prvom kolu turnira u Tokiju sa 6:7, 4:6. Bio je to peti ogled dvaju tenisča i peti poraz Karlovića.

Karlović je svoju priliku propustio u tie-breaku prvog seta u kojem je imao dva breaka, a u uzbudljivoj završnici Murray je slavio 9:7. Karlović se dobro držao u drugoj dionici, ali kod 4:5 Murray je stigao do tri meč lopte, te je iskoristio drugu.

Za škotskog tenisača ovo je bio prvi nastup nakon osvajanja US Opena, a dobru formu dokazuje statistika jer Murray je osvojio čak 50 od 59 poena na svom početnom udarcu. Inače, Murray u Tokiju brani prošlogodišnji naslov, te će pokušati osvojiti četvrtu titulu ove sezone. Iduća prepreka mu je Lukas Lacko.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.