Walid Regragui briljirao na presici, marokanski izbornik iznio zanimljiv prijedlog FIFA-i

Utorak, 13. prosinca 2022. 11:54 Napisao/la  SC
Walid Regragui briljirao na presici, marokanski izbornik iznio zanimljiv prijedlog FIFA-i

Marokanski izbornik Walid Regragui briljirao je na presici uoči utakmice protiv Francuske, kada su mu novinari spočitali da marokanska reprezentacija igra previše defenzivno, da doslovno bježi od posjeda lopte:

- Mislite na tiki-taka? Nama ne treba dominacija u posjedu lopte, pa da na kraju uputimo dva udarca na gol! Možda treba reći Infantinu da uvede pravilo da se ekipama koje imaju preko 60% posjeda lopte na kraju uknjiži jedan bod, kazao je Regragui.

- Vidim da ljudi govore da je ovo naš maksimum, ali ja želim osvojiti Svjetsko prvenstvo. Možete mi reći da sam lud, ali želim osvojiti ovo prvenstvo i naši navijači će nam sigurno pomoći u tome. Volim svoju zemlju. Nismo uopće umorni kao što govore, želimo ispisati povijest, poručio je Regragui.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.