Joško Gvardiol: Ako ćemo iskreno, moramo biti zadovoljni bodom!

Četvrtak, 01. prosinca 2022. 19:50 Napisao/la  SC
Modrić i Gvardiol
Modrić i Gvardiol

Joško Gvardiol opet je oduševio, mladi stoper bio je najboljih hrvatski igrač u utakmici protiv Belgije:

– Ostvarili smo cilj, slažem se da smo mogli i zabiti pogodak jer je bilo dosta šansi, iako su i oni imali sjajne šanse koje nisu iskoristili. Ako ćemo iskreno, moramo biti zadovoljni bodom. Lukaku? Iskreno, teže mi je bilo čuvati… Dobro, nije ga bilo lagano čuvati, svi znamo kakav je igrač. Ali mi moramo biti kompaktni i kada smo takvi onda za sve imamo rješenje. U današnjem nogometu valja imati stopere koji će preuzeti odgovornosti i stvoriti višak prema naprijed, kazao je Joško Gvardiol.

– Presretni smo što smo u osmini finala i mislim da smo to zaslužili. Igrali smo jako dobru utakmicu iako je bilo trenutka gdje smo teško živjeli jer smo igrali protiv ekipe koja ima sjajne pojedince. Mogli smo utakmicu prije riješiti, ali ostavili smo sve na terenu što je najbitnije. Tko god je ušao, dečki na klupi i stručni stožer, svi koji smo tu u Dohi živimo za ovo i na kraju nam se vratilo. Prvi cilj smo ostvarili što je prolazak skupine. Idemo dalje sada. Pokazali smo da smo vrhunska ekipa i da možemo igrati protiv bilo koga, nikome neće biti lagano protiv nas, kazao je Luka Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.