Hrvatski navijači ispred hotela reprezentacije razvili najdužu zastavu na svijetu

Nedjelja, 27. studenog 2022. 09:51 Napisao/la  SC
Hrvatski navijači ispred hotela reprezentacije razvili najdužu zastavu na svijetu

Hrvatski navijači iznenadili su u nedjelju u Dohi hrvatsku nogometnu reprezentaciju ravzivši na plaži ispred njihovog hotela 200 metara dugačku navijačku zastavu.  

Doduše, najpoznatiji hrvatski navijački rekvizit, kojega su osmislili i napravili dečki iz Crikvenice, nije mogao zasjati u punom sjaju, plaža jednostavno nije bila dovoljno dugačka pa je tek stotinjak metara zastave razvučeno. 

- Željeli smo pokazati našim igračima da smo uz njih i da imaju našu podršku. Jedino želimo da daju sve od sebe, kao što i mi dajemo za njih. Vjerujem u našu pobjedu, kazao je Dado Čor iz Crikvenice.

Među navijače se spustio i izbornik Zlatko Dalić, koji se zahvalio na podršci, nakon Dalića učinili su to i predsjednik HNS-a Marijan Kustić, Dejan Lovren, Vedran Ćorluka, Martin Erlić, Borna Barišić...

- Hvala dečkima na ovome, ovo nam je trebalo, rekao je Zlatko Dalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.