Belgijski savez sazvao krizni sastanak s igračima i stručnim stožerom

Utorak, 29. studenog 2022. 11:02 Napisao/la  SC

Roberto Martinez očito ne može kontrolirati nabrijane sujete, čini se da ni kapetan Eden Hazard nema osobitog utjecaja na suigrače

Roberto Martinez
Roberto Martinez

Belgijski mediji javljaju da je u ponedjeljak u kampu belgijske reprezentacije održan krizni sastanak koji je inicirao savez.

Razlog je eskalacija loših odnosa među glavnim igračima, prema istom izvoru nakon poraza od Maroka u svlačionici je umalo došlo do fizičkog sukoba.

Eden Hazard, Kevin de Bruyne i Jan Vertonghen navodno su bili na granici šakačkog obračuna, posebice je opak bio Jan Vertonghen kojega su zasmetale de Bruyneove izjave.

Najbolji belgijski igrač rekao je da Belgija ima prestaru momčad da bi postala svjetski prvak!

Roberto Martinez očito ne može kontrolirati nabrijane sujete, nakon poraza od Maroka izbornik je neočekivano krivicu svalio na leđa igrača.

Čini se da ni kapetan Hazard nema osobitog utjecaja na suigrače, pa je morao intervenirati savez.

Hazard je u Rusiji bio najbolji igrač uz Luku Modrića, otada je toliko pao u formi da trenutačno igra i novi traku samo zahvaljujući staroj slavi.

Romelu Lukaku igrao je u završnici utakmice protiv Maroka nakon dugačke stanke, nije za Inter igrao od početka sezone i jasno da jedan od stožernih igrača ne može biti u optimalnom stanju.

Čini se da belgijske igrače može motivirati samo rejting hrvatske reprezentacije, u zadnjem kolu igraju druga i treća reprezentacija na svijetu.

Jedna će izvjesno nakon utakmice otputovati kući.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.