Aleksandar Mitrović: Hijene oko saveza šutjele su dok je Srbija gazila sve pred sobom

Subota, 31. prosinca 2022. 15:19 Napisao/la  SC
Aleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović poznat je po tome da ne bira riječi, kada mu nešto smetra.

U Srbiji se uskovitlala medijska prašina zbog podjele novca od FIFA-e nakon SP-a, član Izvršnog odbora Novica Tončev optužio je izbornika Piksija Stojkovića da je uzeo milijun eura, igračima je ostao sitniš zbog čega se navodno dio igrača pobunio:

- Odmah ću vam reći – još jedna laž! Nitko od nas ne igra za Srbiju zbog novca. Osobno, stidim se i pričati na temu premija. Igramo u odličnim klubovima, zarađujemo i više nego dovoljno, reprezentacija traži čistu glavu i srce. Novac nije bitan! Ne ulazim u to tko je koliko dobio, niti me tuđi novac zanima. Znam da su ispoštovani svi ljudi u sustavu NS Srbije, najuža jezgra A reprezentacije također, svi do jednog, kazao je napadač Fulhama i naglasio da su mnogli likovali zbog neuspjeha u Kataru:

- Konkretno, hijene oko Nogometnog saveza Srbije, skrivene u kojekakvim rupama, šutjele su dok je Srbija gazila sve pred sobom. Pitanje vremena je bilo kad će osuti paljbu po nama. Već viđen scenario, samo što su pojedinci izravno dodatno ciljali i na izbornika Dragana Stojkovića. A, kad smo s Piksijem briljirali, nigdje istih stručnjaka nije bilo, rekao je Mitrović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.