ZORAN GOBAC O IVANU BALIĆU

Balić pet puta Hrvatsku nije doveo do cilja

Utorak, 29. siječnja 2013. 23:39 Napisao/la  SC

Problem može biti baš u njemu, kaže  Zoran Gobac

Zoran Gobac okomio se na Ivana Balića gostujući na RTL-u, prvi čovjek hrvatskog rukometa znakovito je definirao Balićevu ulogu u hrvatskom rukometu:

- Ivano je veliki čovjek, veliki sportaš i veliki rukometaš, ali činjenica je da problem može biti baš u njemu. Mislim da Balić pet puta Hrvatsku nije doveo do cilja. Ako je on takav kakav je, onda je on to morao učiniti, kaže Gobac koji smatra da je ranije trebalo početi uvoditi mlađe igrače:

- Da smo šest mjeseci ranije krenuli s promjenama, na OI u Londonu bila bi drugačija slika. Ali, bojali smo se reakcije medija, rekao je Gobac.

O raspodjeli novca iz gradskog proračuna Gobac ima osebujno mišljenje koje će sigurno pozdraviti volonteri iz tzv. malih sportova

- Porezni obveznici su ponosni na svoje sportaše koji donose medalje, a nisu ponosni na one kojima plaćaju rekreaciju koji bi sami sebi mogli plaćati rekreaciju. Treba se plaćati ono što predstavlja državu, ono što je interes, ono što vrijedi. Moraju se financirati mali sportovi, a oni imaju toliko para da ne znaju kuda bi s njima. Tu su glasovi. Tražit ćemo da se sportska inspekcija pozabavi uposlenicima u sportu. Pedeset posto ih nije potrebno, oni jedu novac sportaša i ugrožavaju rezultate. Nepotizam je problem u sportu i moramo ga iskorijeniti, tvrdi Gobac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.