Liga nacija: Zlatko Dalić neće mijenjati početni sastav za nedjeljni finale protiv Španjolske

Subota, 17. lipnja 2023. 09:55 Napisao/la  SC

Bruno Petković najviše je zazivan nakon odlične partije, ali sasvim je izvjesno da će utakmicu započeti Andrej Kramarić, Petković je džoker s klupe

Andrej Kramarić
Andrej Kramarić

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju (20.45 sati) na stadionu De Kuip u Rotterdamu igra finale Lige nacija protiv Španjolske.

Vatreni su se u finale plasirali pobijedivši u srijedu Nizozemsku 4:2 nakon produžetaka, bez obzira što su na drugoj strani bili Nizozemci utakmica je odigrana u domaćinskoj atmosferi.

Način na koji je Hrvatska odigrala protiv Nizozemske jasno ukazuje da Dalić nema potrebu ništa mijenjati.

Bruno Petković najviše je zazivan nakon odlične partije, ali sasvim je izvjesno da će utakmicu započeti Andrej Kramarić, Petković je džoker s klupe, igrač od kojega se očekuje da donese promjenu ako to bude bilo potrebno.

Dakle, na vratima Livaković, ispred Livakovića bit će Juranović, Šutalo, Vida i Perišić, nitko na svijetu iz veznog reda ne bi izostavio Modrića, Kovačića i Brozovića, na desnom krilu zaigrat će Pašalić, na lijevom Ivanušec, a u vrhu napada Kramarić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.