SP: Hrvatski rukometaši otputovali u Katar, prvenstvo počinju u petak utakmicom protiv Austrije

Utorak, 13. siječnja 2015. 13:22 Napisao/la  SC

U Skupini B Hrvatska je zajedno s Bosnom i Hercegovinom, Makedonijom, Austrijom, Tunisom i Iranom

Hrvatska rukometna reprezentacija otputovala je u Katar, gdje se održava Svjetsko prvenstvo. Izbornik Slavko Goluža u Dohu je poveo 16 rukometaša: vratare Alilovića i Ivića, te Ćupića, Horvata, Štrleka, Ninčevia, Vorija, Musu, Brozovića, Kopljara, Stepančića, Gojuna, Duvnjaka, Karačića, Sliškovića i Bičanića. Zadnji su s popisa otpali Obranović i vratar Pešić.

U Skupini B Hrvatska je zajedno s Bosnom i Hercegovinom, Makedonijom, Austrijom, Tunisom i Iranom, prvu utakmicu Hrvatska igra u petak, 16. siječnja, protiv Austrije.

- Svi misle da je Austrija autsajder, da ćemo to lako riješiti. Vjerujte mi da nećemo, a to nam je najvažnija utakmica u skupini, upozorava kapetan reprezentacije Igor Vori.

- Znamo da malo pod ručnom igramo na otvaranju turnira, ali ja vjerujem u ove momke. Želim da iz Katra pošaljemo jednu novu poruku, da se vidi s koliko ljubavi igramo za reprezentaciju, poručio je izbornik Slavko Goluža.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.