SP: Hrvatske rukometašice protiv Mađarske love četvrtfinale i olimpijske kvalifikacije

Nedjelja, 10. prosinca 2023. 13:12 Napisao/la  SC
SP: Hrvatske rukometašice protiv Mađarske love četvrtfinale i olimpijske kvalifikacije
Foto: HRS

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u ponedjeljak (18 sati) protiv Mađarske igra posljednju utakmicu razigravanja na Svjetskom prvenstvu.

Djevojke trenera Ivice Obrvana u igri su za plasman u četvrtfinale, među osam najboljih mogu i u slučaju pobjede i u slučaju da remiziraju s Mađaricama.

Ako pobijede Mađarsku, onda u drugoj utakmici u skupini Švedska ne smije izgubiti od Crne Gore, u slučaju remija s Mađarskom Šveđanke moraju pobijediti Crnu Goru.

Ako pak Crna Gora pobijedi Švedsku hrvatske rukometašice neće nastaviti natjecanje budući da će tada u odlučujući krug otići Crna Gora kao vodeća reprezentacija skupine i Švedska kao drugoplasirana.

Pobjeda protiv Mađarske važna je i zbog činjenice da bi na taj način hrvatske djevojke osigurale nastup u olimpijskim kvalifikacijama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.