SP 2019 Hrvatska U-19 reprezentacija doživjela prvi poraz i ispala u osmini finala

Srijeda, 14. kolovoza 2019. 19:31 Napisao/la  SC
Siniša Markota
Siniša Markota

Hrvatski rukometaši doživjeli su poraz (23:27) od Mađarska u osmini finala U-19 Svjetskog prvenstva u Sjevernoj Makedoniji.

Nakon svih pet pobjeda u skupini, naši reprezentativci doživjeli su poraz u prvoj utakmici nakon koje više nema popravka.

Hrvatskoj preostaje igrati za 9. mjesto, utakmica se igra u četvrtak, 15. kolovoza 2019. godine.

- Na žalost, previše opušteno smo ušli u utakmicu. Bojao sam se takvog raspleta jer iz iskustva znam da mladi igrači nerijetko nestanu pod pritiskom. Radili smo gotovo početničke pogreške. Mađari nas nisu iznenadili ni sa jednom stvari iz svoje igre. Ali mi jednostavno nismo bili dobri ni u obrani, ni u napadu. Solirali smo previše. Mađari su to dobro čitali i zasluženo pobijedili. Kada smo konačno uhvatili priključak, došla je nova kriza, nervoza. Ruke se skratila, što se mladim ekipama zna događati, kaže izbornik Siniša Markota.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.