Slavko Goluža: Atmosfera nakon poraza od Francuske je OK, znamo gdje smo griješili

Ponedjeljak, 20. siječnja 2014. 18:11 Napisao/la  SC

Rusija je sve utakmice igrala u egalu. Prema tome, očekujem tešku utakmicu, kaže Goluža

Hrvatska rukometna reprezentacija u utorak (15.45) igra protiv Rusije, koja je u drugi krug natjecanja prošla nakon pobjede protiv Srbije u Skupini C. Bila je to jedina pobjeda Rusije na turniru:

- Sve utakmice što su igrali, igrali su u egalu. Prema tome, očekujem tešku utakmicu. Mi moramo imati strpljenja, moramo biti pametni, mudri i odigrati čvrsto u obrani. Imamo veliki respekt prema njima, kaže izbornik Slavko Goluža.

Posljedice poraza od Francuske ne bi se smjele osjetiti, barem ne prema Golužinu mišljenju:

- Atmosfera je OK. Moramo što prije zaboraviti Francuze i okrenuti se onome što slijedi, a to je Rusija. Imali smo sastanak i shvatili gdje smo pogriješili. Imali smo tri isključenja bez veze, to je prelomilo utakmicu. Tu je Francuska napravila razliku. Trebali smo kapitalizirati igrača više, pa nismo, disciplina u obrani je izostala, a u takvim utakmicama to se plaća, zaključuje Goluža.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.