Rodri: Hrvatska nikad ne odustaje, ide do kraja i ima sjajan mentalitet

Subota, 17. lipnja 2023. 14:26 Napisao/la  SC

Imam li savjet za Modrića? On ne treba nikakve savjete, on sve zna sam, rekao je španjolski veznjak, koji je ove godine osvojio sva tri trofeja s Manchester Cityjem

Rodri: Hrvatska nikad ne odustaje, ide do kraja i ima sjajan mentalitet

Nakon što je klupsku sezonu završio s tri trofeja osvojena u dresu Manchester Cityja, španjolski veznjak Rodi  ima priliku osvojiti i četvrtu "kantu" - Ligu nacija.

Rodi je s Manchester Cityjem osvojio Ligu prvaka, Premiership i FA kup, a u nedjelju ga u dresu Furije očekuje finale Lige nacija protiv Hrvatske.

- Mislim da je ovo do sada moja najbolja sezona u karijeri, kada govorimo o nogometu, o trofejima, o zrelosti, kazao je Rodi na novinarskoj konkurenciji na stadionu De Kuip.

Na putu do njegovog četvrtog trofeja ove sezone stoji Hrvatska.

- Hrvatska nikada ne odustaje, nikada ne gubi glavu. To je pokazala na SP-u, uvijek ide naprijed, ide do kraja. Ima sjajan mentalitet i nekoliko vrhunskih igrača, posebno u sredini terena. Imaju vezni red koji se sjajno nadopunjuje, Modrić, Brozović i Kovačić su igrači s različitim atributima. Vezni red predstavlja pogon svake ekipe, a oni se odlično se kreću, imaju sjajne pokrete. U nedjelju nas očekuje taktička bitka. Brozovića jako dobro poznamo, zaslužio je velike pohvale za igre u klubu i reprezentaciji. Brozović je jedan od najboljih hrvatskih igrača. Međutim, moramo se koncentrirati na cijelu ekipu, tu je i Perišić, koji je važan igrač, tu su i ostali sjajni pojedinci. Imam li savjet za Modrića? On ne treba nikakve savjete, on sve zna sam, dodao je španjolski veznjak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.