Hrvatske rukometašice protiv Makedonije igraju na Zametu, ulaznice puštene u prodaju

Utorak, 31. svibnja 2016. 17:28 Napisao/la  SC

Hrvatska - Makedonija igraju u nedjelju, 5. lipnja

Kvalifikacijski ciklus za Europsko prvenstvo 2016. godine najbolje će hrvatske rukometašice zatvoriti ogledom protiv Makedonije koji se u nedjelju, 5. lipnja, igra u riječkoj dvorani na Zametu.

Bit će to prilika za potvrdu plasmana na europsku smotru koja će se krajem godine odigrati u Švedskoj. Hrvatska je u prva četiri kola ostvarila učinak od tri pobjede i jednog poraza te bi pozitivnim rezultatom u ogledu protiv Slovenije koji se igra u Celju, 1. lipnja osigurala prolazak na EP.

Susret s Makedonijom bit će prilika da riječka publika na parketu ponovo vidi bivše igračice Zameta: Ćamilu Mičijević, Selenu Milošević i Anamariju Gugić. Nakon ogleda protiv Slovenije (Umag) i Crne Gore (Split), priliku za ugostiti žensku rukometnu vrstu dobila je i Rijeka.

Organizator utakmice je Riječki sportski savez, ulaznice za utakmicu puštene su u prodaju  na portalu ulaznice.hr.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.