Marko Mamić: Norvežani su bolji nego što su bili ranije, bit će zanimljivo

Srijeda, 25. siječnja 2017. 23:31 Napisao/la  SC

Poznajemo se jako dobro, oni su zapravo potpuno ista momčad kao i što su bili lani, kaže Stevanović

Polufinalna utakmica između Hrvatske i Norveške igra se u petak s početkom u 20.45.

Hrvatska muška rukometna reprezentacija stigla je vlakom iz Montpelliera u Pariz gdje će igrati susret polufinala Svjetskog prvenstva, reprezentacija je smještena u Accor Hotels Areni.

-   Večeras počinje priprema za Norvežane bez obzira što smo igrali s njima tri utakmice u zadnjih godinu dana. Mislim da ćemo se pripremiti isto kao i za svaku drugu utakmicu. Poznajemo se jako dobro, oni su zapravo potpuno ista momčad kao i što su bili lani. Mislim da će utakmica biti izuzetno teška, a šanse su  50:50. Mislim da moramo igrati dobro prvenstveno u obrani i pokušati zatvoriti njihovu polukontru, to je njihovo najjače oružje i u tom segmentu će ležati jako puno stvari, kaže vratar Ivan Stevanović.

- Moramo ući hladne glave. Norvežani su dobra ekipa, možda još bolja nego prije i bit će zanimljivo. Morat ćemo pratiti njihov visok tempo jer ako nećemo, onda ćemo izgubiti. Dat ćemo sve od sebe da ih trkački možda i prestignemo. Drugi polufinalni par je isto zanimljiv. Vidjet ćemo što će Slovenci izmisliti, ali dao bih ipak malu prednost Francuskoj jer ipak igraju kući. Vidjet ćemo, bit će zanimljiva utakmica, rekao je Marko Mamić, najbolji igrač protiv Španjolske.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.