SP 2021. Marino Marić: Ispričavamo se zbog ovako loše utakmice!

Petak, 15. siječnja 2021. 20:22 Napisao/la  SC
Marino Marić
Marino Marić Foto: HRS

Za razliku od izbornika Lina Červara Marino Marić svjestan je da je hrvatska itekako neugodno šokirala na otvaranju Svjetskog prvenstva.

- Ja ću reći, a vjerojatno i svi igrači, ispričavamo se zbog ovako loše utakmice. Očekivali smo, kao i čitava javnost, da će to dosta lakše ići. Krenula je utakmica, oni su pokazali svoju brzinu,  a mi smo se pogubili. Oni su nizali golove, a već je bilo minus pet, šest. Japan je ekipa koju krasi ekstremna pokretljivost i mi smo to danas doživjeli. Imali smo mi to u svojim glavama, ali opet smo mislili da će biti dosta lakše. No, ovo nam je opomena, koja može otići u dva smjera. Može otići u dva smjera, može otići u super smjeru pa da nas malo rastrese, a možemo ovako i nastaviti. Znači moramo se mi igrači i stručni stožer skupiti i ovo okrenuti na pozitivu. Moramo biti pozitivni i moramo posložiti obranu, ubrzati se, biti kompaktniji i da ne radimo toliko grešaka. Glupo mi je komentirati, ali to je moj dojam. Prvo poluvrijeme smo bili zbunjeni i u šoku, nakon toga smo se vraćali i na kraju moramo biti zadovoljni bodom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.